Home » Despre noi

Despre noi

KEMP PROIECT SRL este o microintreprindere clujeană, cu capital integral privat, înfiinţată la mijlocul anului 2007. Initial, activitatea principala spre care s-a orientat societatea a constituit-o prestarea serviciilor de proiectare, cu precadere proiectarea retelelor de instalatii termice si sanitare.

Societatea a înregistrat o dezvoltare continuă reuşind, prin calitatea si promptitudinea serviciilor prestate, sa atraga un numar tot mai mare de clienti si chiar sa isi constituie un portofoliu constant de clienti care sa ii sustina procesul evolutiv. Societatea are în permanenţă în centrul atenţiei satisfacţia clientului (atât prin calitatea serviciilor cât şi prin extinderea gamei de servicii) şi dezvoltarea portofoliului de clienţi şi lucrări. În acest sens societatea urmareste atât menţinerea unui nivel calitativ înalt al serviciilor prestate cât şi implementarea noilor tehnologii din domeniu in lucrarile executate.


Preocuparea societatii pentru asigurarea unui nivel înalt de calitate al serviciilor realizate (cât şi menţinerea acestora la nivel constant) este una din politicile de bază ale acesteia, în acest scop având implementat şi certificat sistemul de management al calităţii ISO 9001/2015.